sâmbătă, 31 decembrie 2016

De ce avem nevoie de camere supraveghere exterior?



Siguranta celor dragi si a bunurilor este un subiect care preocupa numeroase persoane, in special pe cei care locuiesc la casa, iar din acest motiv pe piata sunt disponibile o multime de sisteme, care mai de care mai avansate din punct de vedere tehnologic, insa si unele accesibile pentru toate buzunarele. iUni comercialieaza o gama foarte variata de astfel de produse, pentru toate necesitatile si preferintele, iar clientii care stiu ce isi doresc pot comanda direct de pe site, fara a mai pierde timpul, insa cateva seturi de camere supraveghere exterior pot fi testate si in cadrul showroom-ului din sectorul 3 din Bucuresti. 


Diferite functii

Bineinteles ca in primul rand astfel de camere trebuie sa inregistreze imaginile si sunetul, insa claritatea poate sa difere de la un model la altul, fiind multe full HD disponibile la preturi bune. De asemenea, fiind destinate spatiului exterior, spre deosebire de cele pentru interior, acestea sunt mult mai rezistente si nu sunt afectate de precipitatii sau praf, prezentandu-se in cele mai bune conditii.


Potrivit in mai multe conditii

Cu alte cuvinte, un set de camere supraveghere exterior este ideal atat pentru curti mari, cat si pentru fabrici, terenuri si nu numai, pentru ca pot acoperi o raza mai mare, iar datorita calitatii imaginilor capturate, se pot distinge persoane aflate chiar si la 30 de metri departare. In plus, pentru a inregistra continuu, dispozitivele trebuie conectate in permanenta la priza, consumul fiind unul foarte scazut, in caz contrar functioneaza pe baza unor baterii obisnuite. 

Usor de instalat

Acestea se monteaza cu usurinta direct pe perete sau pe tavan, datorita sistemului de prindere ce poate fi folosit de catre oricine. Se poate opta si pentru sisteme care au incorporate senzori de miscare, astfel ca inregistrarea sa nu inceapa decat atunci cand este detectata o miscare, avand un grad de sensibilitate ce poate fi reglat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu